A A A

Termometr cyfrowy z sondą do żywności

Cyfrowy programowalny termometr z sondą do żywności pozwala na monitorowanie temperatury wewnątrz wędzonego mięsa zgodnie z przepisem na dany produkt.

 

Żywność Smak �F �C
wołowina wypieczone 170 77
średnio wypieczone 160 71
słabo wypieczone 145 63
krwiste 140 60
cielęcina wypieczone 170 77
średnio wypieczone 160 71
jagnięcina wypieczone 170 77
średnio wypieczone 160 71
słabo wypieczone 145 63
wieprzowina wypieczone 170 77
średnio wypieczone 160 71
kurczak wypieczone 180 82
indyk wypieczone 180 82
hamburger 160 71
ryba 137 58

 



 


POLECANE

 

Sklep wędzarnie       Wędzarnie Bradley Smoker       Wędzarnie domowe       Wędzarnie, akcesoria wędzarnicze       Usługi informatyczne       Polecam program KPiR SBM wędzenie      

 

statystyka