Wędzarnie elektryczne Smokehouse
Proponujemy Państwu profesjonalną wędzarkę elektryczną Smokehouse, która jest całkowicie polskim produktem skonstruowana dla szefów kuchni, restauracji i hoteli a także amatorów sztuki kulinarnej.
Wędzarka o wymiarach 2 x 1/1 GN na 5-ciu poziomach może uwędzić np.:
- 20 filetów łososia o wadze 60 kg lub 90 kg mięsa
- 100 pstrągów w pozycji pionowej w dwóch poziomach lub 100 polędwiczek wieprzowych
Zbudowana jest z blachy nierdzewnej wysokiej jakości spełniającej normy higieniczne do pracy w restauracjach i hotelowych kuchniach.
Chef's Smokehouse jest dostosowany do wędzenia w poziomie na rusztach wędzarniczych jak i w pionie (88 cm długość produktu)
Dane techniczne:
- Zasilenie 230 V
- Grzałka elektryczna grzejąca patelnię z wiórkami1000 watt
- Grzałka elektryczna do podtrzymywania temperatury wędzenia 800 watt
- Płynna regulacja utrzymywania stałej temperatury wędzenia za pomocą termostatu
- Termometr wskazujący temperaturę w komorze wędzarniczej do 140 stopni C
- Wymiary zewnętrzne urządzenia to: 2 x 1/1 GN wysokość 1210 mm x szerokość 535 mm x głębokość 645 mm
- Możliwość zamówienia mniejszej 1/1 GN tj. wysokość 1210mm x szerokość 535 mm x głębokość 325 mm
- Waga urządzenia około 70 kg 2 x 1/1 GN
- Karta gwarancyjna
- Przepisy na podstawowe marynaty, sposoby przygotowania i wykonania wyrobów wędzonych.
Bardzo przydatnym (opcjonalnym) elementem wyposażenia wędzarki jest wózek-podstawa na kółkach: z szufladą na wiórki wędzarnicze. - dostępny osobno
ZAPRASZAMY DO SKLEPU INTERNETOWEGO (MENU GÓRNE) W CELU ZAPOZNANIA SIĘ Z CENAMI NASZYCH PRODUKTÓW..